Én plan. Alt inkluderet.

80 kr. / Måned

Per bruger - Betalt månedligt

(Spar 18% på en årlig plan)

65 kr. / Måned

Per bruger - Betalt årligt

(Du sparer nu 18%)

Kundernes ord

Happy TimeOn freelance customer is standing and smiling

Rikke Thomsen

Freelancer – Web-connection

“TimeOn er super brugbart. Jeg har mange forskellige projekter, som jeg skal registrere tid på og her hjælper TimeOn mig med at spare rigtig meget tid. Prognose featuren er også rigtig værdifuld, for den gør det muligt for mig at planlægge mit arbejde mere præcist.”

Sense Marketing CEO standing and smiling

Martin Bengaard

CEO – Sense Marketing

“TimeOn kan alt det et tidsregistreringssystem skal kunne: holde styr på alle de registrerede timer på en simpel og brugervenlig måde. Derudover er det det eneste værktøj jeg endnu har set, som kan sende vores registreringer ud til vores kunder hver uge. Dét i sig selv er alle pengene værd.”

A happy client of a TimeOn customer is smiling

Anette Davidsen

Kommunikations- og marketingschef – ERPgruppen

“Overblik, indsigt og gennemsigtighed – tre ord der beskriver min oplevelse af de ugentlige rapporter, jeg har fået fra TimeOn. Jeg kan løbende følge med i, hvilke opgaver der er blevet lavet, den forbrugte tid på opgaverne og dermed også omkostningerne. Det har været super godt.”

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke kan finde svar nedenfor, så brug vores kontakt form eller send os en email. Vi vil glædeligt hjælpe dig med et svar.

Nej. Du kan frit starte din prøveperiode og bruge TimeOn i 14 dage, uden at tilføje dit kreditkort. Efter 14 dage vil du blive bedt om at tilføje det som din betalingsmetode, for at kunne fortsætte med at bruge TimeOn.

Så mange som du vil! Der er ingen begrænsning.

Så mange som i vil være. Antal brugere i kan være på jeres team er ubegrænset.

(HVIS DU STYRER ET TEAM) Ja. Når du vil fjerne en bruger fra dit team, skal du starte med at deaktivere personen. Det vil fjerne dem fra dit teams plan, men deres data vil stadig være til rådighed på platformen. Hvis du vil fjerne dem helt fra platformen, kan du gøre det efter de er blevet deaktiveret. Hvis du vælger at fjerne en bruger fuldstændig, kan du vælge hvem den fjernede brugers registreret tid skal allokeres over til i stedet for.

Hvis du ønsker at opsige din plan, skal du blot gå til dine bruger indstillinger og opsige din plan. Du vil stadig have adgang til TimeOn og din data indtil din periode slutter.

Prøv gratis i 30 dage

Start nu